Cazul tinerilor accidentaţi mortal pe trecerea de pietoni: Principalul suspect, nepotul unui om de afaceri, a fost prins de poliţişti

Principalul suspect în cazul accidentării mortale a celor doi tineri din Craiova, în timp ce traversau pe o trecere de pietoni din municipiu, a fost prins de poliţiştii şi dus la audieri, fiind vorba despre nepotul unui om de afaceri craiovean.

2813 afișări
Imaginea articolului Cazul tinerilor accidentaţi mortal pe trecerea de pietoni: Principalul suspect, nepotul unui om de afaceri, a fost prins de poliţişti

Cazul tinerilor accidentaţi mortal pe trecerea de pietoni: Principalul suspect, nepotul unui om de afaceri, a fost prins de poliţişti (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Tânărul în vârstă de 24 de ani, nepotul omului de afaceri craiovean Iulian Siclitaru, a fost prins de poliţiştii duminică, în jurul orei 21.30, fiind dus la audieri.

El este suspectat că se afla la volanul maşinii care i-a accidentat mortal pe cei doi tineri, pe o trecere de pietoni din Craiova.

În momentul în care a fost prins de oamenii legii, tânărul nu a negat, dar nici nu a confirmat prezenţa sa la volanul autoturismului Mercedes.

La ora transmiterii acestei ştiri, el este audiat la sediul Poliţiei.

Unul dintre tinerii decedaţi fusese dansator profesionist şi solist într-o trupă de hip-hop.

Doi tineri de 20 şi 21 de ani au murit, duminică dimineaţă, după ce au fost loviţi de o maşină pe o trecere de pietoni din Craiova, iar şoferul a fugit de la locul faptei.

Accidentul a avut loc duminică, în jurul orei 5.00, în municipiul Craiova, în timp ce cei doi tineri traversau strada pe trecerea de pietoni de lângă un club.

De asemenea, un al treilea tânăr, de 23 de ani, a ajuns la spital cu răni uşoare.

"Cred că a fost băut. A avut viteză mare. Noi eram în discotecă, iar când am auzit ce s-a întâmplat am ieşit imediat afară. Cei doi tineri au fost pur şi simplu spulberaţi. Sunt în stare de şoc. Închisoare pe viaţă, asta merită cel care i-a omorât", a spus un alt tânăr.

După producerea accidentului, şoferul autoturismului a fugit de la faţa locului, fiind căutat de oamenii legii.

Poliţiştii au stabilit că autoturismul aparţine omului de afaceri Iulian Siclitaru din Craiova şi era folosit frecvent de un nepot de-al bărbatului.

"A fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă şi fugă de la locul accidentului. Doi tineri au decedat, iar altul a ajuns la spital. Şoferul vinovat de producerea accidentului a fugit şi a abandonat maşina la 200 de metri de locul faptei", spunea Amelia Căprărin, purtătorul de cuvânt de la Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Dolj.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici