Ce a păţit un tânăr prins de trei ori în mai puţin de o lună conducând fără permis

Un tânăr de 23 de ani din Bihor a fost reţinut 24 de ore, după ce a fost găsit la volan fără permis de conducere.

637 afișări
Imaginea articolului Ce a păţit un tânăr prins de trei ori în mai puţin de o lună conducând fără permis

Ce a păţit un tânăr prins de trei ori în mai puţin de o lună conducând fără permis

Potrivit poliţiştilor, tânărul a fost depistat în trei situaţii separate.

Prima dată, la data de 18 aprilie, în jurul orei 22.50, pe drumul judeţean 768 din localitatea Hidişelu de Sus, în timp ce conducea un autoturism fără a avea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Ulterior, la data de 20 aprilie, în jurul orei 13.45, a fost observat de poliţişti în timp ce conducea un autoturism pe drumul comunal 67 din localitatea Gepiş, tot fără a deţine permis de conducere.

La data de 11 mai, în jurul orei 20.20, tânărul a fost prins pentru a treia oară în trafic, pe Drumul Naţional 76, în localitatea Băile Felix, conducând un autoturism fără a avea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Tânărul a fost reţinut pentru 24 de ore şi va răspunde în faţa legii pentru conducere pe drumurile publice fără permis de conducere.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
tânăr,
volan,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici