Ce avantaj ai dacă îţi faci haine la comandă? „Obţii mereu produsul pe care l-ai dorit”

  • Oamenii de afaceri preferă întotdeauna o ţinută care să trezească interes partenerilor de afaceri
  • Simona îţi spune că unul din avantajele serviciului made-to-measure este siguranţa obţinerii unei piese vestimentare mult dorite
  • Gabriel îşi face costume pe comandă pentru exclusivitate şi sfaturile primite
389 afișări

Ţi s-a întâmplat să petreci ore în şir în magazine până ţi-ai găsit un costum care să îţi vină bine? Gabriel nu mai vrea să aibă grija asta. Într-o lume în care prima impresie contează, din ce în ce mai mulţi oameni din lumea afacerilor aleg să-şi personalizeze ţinutele apelând la servicii pe comandă.

Costul unui costum cu o cămaşă porneşte de la 700 de euro şi poate ajunge chiar la 3.000 de euro, în funcţie de tipul ţesăturii şi complexitatea croiului. Un costum 100% bespoke te va costa mai mult. Simona are o astfel de afacere şi îţi spune de ce oamenii de succes apelează la vestimentaţia personalizată în loc să achiziţioneze îmbrăcăminte ready-to-wear.

„În primul rând, sunt consiliaţi, li se iau măsurile, facem chiar şi probe, ulterior alegem împreună cu clientul nasturi, captuşeli. Absolut tot produsul este personalizat în funcţie de dorinţele lui. Moda nu este schimbătoare. Piesa care este făcută pentru tine va dăinui ani şi ani de zile. Noi ajutăm clienţii să construiască înteligent o garderobă”, explică Simona Hulber, General Manager Zenonni Su Misura.

Avocatul Gabriel Aurel Zgripcea spune că hainele făcute la comandă corespund întotdeauna cerinţelor clientului. 

„Pentru mine, personal, important este timpul şi consilierea alocată de catre reprezentantul care se ocupă de comanda mea, dar cred că cel mai important este siguranţa că voi obţine produsul pe care mi l-am dorit”, a declarat acesta. 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici