Ce cheltuieli tăiem pe timp de criză

Dupa ce frânarea creditării a dus aproape de limita îngheţului achiziţiile de locuinţe şi maşini, efectul crizei se simte acum şi pe listele de cumpărături. Dacă banii pentru alimente, alcool şi tutun nu sunt mai puţini, două treimi dintre români susţin că îşi reduc cheltuielile pentru mobilă, decoraţiuni interioare, îmbrăcăminte şi accesorii vestimentare.

18 afișări
Imaginea articolului Ce cheltuieli tăiem pe timp de criză

Ce cheltuieli tăiem pe timp de criză (imagine: businessmagazin.ro )

Bety vorbeşte repede de felul său. Spune că a avut o zi plină la lucru şi mesteca de zor într-o cană cu cafea. Este asistentă medicală într-un spital din Bucureşti, are 42 de ani şi câştiga aproape 2.000 de lei lunar - un salariu bun, după cum recunoaşte ea raportându-se la media naţională. Totuşi, “este mai greu ca înainte de criza asta”, comentează ea. Deşi cu banii se descurcă, a început să reducă din cheltuieli, din pricina crizei. “E mai mult psihologic, acum îţi pui mai multe între­bări - dacă soţul nu mai lucrează, dacă euro creşte la 4,8 sau 5 lei, dacă şi dacă...”

Citeşte toată ştirea pe www.businessmagazin.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici