Ce conţinea un pachet cu "alimente" destinat unui deţinut din Tulcea

Gardienii de la Penitenciarul Tulcea au găsit într-un pachet cu alimente, destinat unei persoane condamnate pentru furt, 13 telefoane mobile şi acumulatorii aferenţi, trei cartele SIM, 15 încărcătoare pentru telefoane mobile improvizate şi 15 mufe pentru încărcarea telefoanelor mobile.

1230 afișări
Imaginea articolului Ce conţinea un pachet cu "alimente" destinat unui deţinut din Tulcea

Ce conţinea un pachet cu "alimente" destinat unui deţinut din Tulcea (Imagine: Claudiu Irimie/Mediafax Foto)

La Penitenciarul Tulcea au fost descoperite, în timpul controlului specific asupra unui pachet cu alimente, disimulate în interiorul unor cutii de conserve, următoarele obiecte interzise: 13 telefoane mobile şi acumulatorii aferenţi, trei cartele SIM, 15 încărcătoare pentru telefoane mobile improvizate şi 15 mufe pentru încărcarea telefoanelor mobile, informează Biroul de presă al Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor.

Toate aceste bunuri se aflau asupra unei persoane civile din Tulcea, ce intenţiona să viziteze o persoană privată de libertate, condamnată la 1,6 ani de închisoare, pentru furt calificat, inclusă în regim semideschis, la Penitenciarul Tulcea.

Conducerea Penitenciarului Tulcea a adus la cunoştiinţa persoanei vizitatoare obiectele interzise a fi introduse în penitenciar şi consecinţele ce decurg din încălcarea prevederilor legale.

De asemenea, a fost sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Tulcea, a fost informat judecătorul delegat pentru executarea pedepselor privative de libertate şi a fost interzis accesul persoanei în cauză, la vizită.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici