Ce dietă urmează Sharon Stone. Arată excepţional la 64 de ani

La 30 de ani de la Basic Instinct, actriţa este mereu în formă datorită dietei şi a antrenamentelor pe care le urnează cu sfinţenie.

2870 afișări
Imaginea articolului Ce dietă urmează Sharon Stone. Arată excepţional la 64 de ani

Ce dietă urmează Sharon Stone de arată excepţional la 64 de ani

Au trecut 30 de ani de la Basic Instinct, dar Sharon Stone pare să fi oprit timpul în lot. Datorită unei alimentaţii sănătoase, mult sport şi modului corect de a privi viaţa, vedeta este mereu în formă.

Au trecut 30 de ani de la Basic Instinct, filmul care a făcut-o un sex icon. Dar timpul nu pare să fi afectat în vreun fel frumuseţea actriţei Sharon Stone care, la vârsta de 64 de ani, este mereu într-o formă extraordinară.

Fotografiile ei de pe Instagram o dovedesc: zâmbetul, temperamentul şi silueta arată o tinereţe veşnică, rezultat al unui stil de viaţă măsurat: dieta şi activitatea fizică marchează activităţile zilnice ale vedetei.

Dieta constă din alimente cu glicemie scăzută, cum ar fi quinoa, lintea şi legumele. Apoi, nu renunţă la proteine: peşte, carne slabă şi ouă. O bucătărie destul de simplă. „Nu mănânc foarte multe alimente procesate, chiar dacă nu pot să-mi scot chipsurile din cap!”, a recunoscut ea într-un interviu, unde a mai dezvăluit că încearcă să stea departe de gluten, zahăr, lactate şi cofeină. O cină tipică a ta?: „Orez negru, varză şi cartofi dulci, şi poate avocado sau hummus şi tofu. Şi apoi, o dată pe săptămână ouă”. 

Alcoolul? „Nu am băut niciodată mult. Dar cu ani în urmă, mă antrenam şi îmi doream foarte mult să fiu în formă. Am văzut-o pe Madonna, aşa că l-am întrebat pe antrenorul meu, ce face ea pentru a fi atât de în formă? Nu cred că bea alcool, a răspuns el. Atunci am decis să încerc să le elimin şi eu timp de 3 luni. Şi am observat o diferenţă uriaşă”.

A suferit hemoragie cerebrală în 2001

Programul său de pregătire variază în funcţie de angajamente. Stone merge de obicei la sală de 4 sau 5 ori pe săptămână: „De fiecare dată când mă antrenez, fac ceva diferit”.

Ceea ce nu toată lumea ştie este că Arnold Schwarzenegger a fost cel care a făcut-o o pasionată de fitness. Pentru a juca rolul din Total Recall, a muncit enorm: „A trebuit să ridic greutăţi mari şi să fac karate ore întregi în fiecare zi”.

Stone iubeşte fitness-ul, Russell Brand kundalini yoga şi Pilates. „Într-o zi bună, pot lucra non-stop timp de o oră şi 15 minute pe un aparat de Pilates. Şi dacă corpul meu nu se simte dispus, voi face întinderi timp de 30-40 de minute. Ca toată lumea, am zile bune şi zile proaste. Secretul este să îmi ascult mereu corpul”.

Sharon Stone a suferit o hemoragie cerebrală în 2001 şi era între viaţă şi moarte. Acest lucru a împins-o către o căutare continuă a bunăstării. În biografia ei, publicată în urmă cu câţiva ani, The Beauty of Living Twice, a pictat un portret profund intim şi emoţionant al recuperării sale. Stone nu renunţă la somn, face exerciţii de respiraţie profundă şi practică meditaţiei budiste.

După decenii de stres la Hollywood, simte că este timpul său: „Simt că acesta este al treilea act din viaţa mea”. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici