GALERIE FOTO  Ce mai face Kelly din Beverly Hills 90210? Jennie Garth joacă golf şi este vegetariană

  • Actriţa îşi încântă fanii cu reţete vegetariene şi cu fotografii de pe terenul de golf.
  • Schimbarea suferită de Jennie Garth, icoană a anilor 90, este puternică.
5806 afișări
Imaginea articolului Ce mai face Kelly din Beverly Hills 90210? Jennie Garth joacă golf şi este vegetariană

Jennie Garth, care juca rolul Kelly Taylor în serialul Beverly Hills 90210, era fata care i-a furat iubitul, Dylan, celei mai bune prietene, Brenda.

Odată cu trecerea timpului şi datorită dragostei cu Brandon (geamănul Brendei), personajul a evoluat şi Kelly a încheiat serialul ca unul dintre cei mai pozitivi oameni din întreaga distribuţie. Până la urmă, în ultimul episod, decide odată pentru totdeauna că dragostea ei este Dylan.

Cu câteva luni înainte de a împlini vârsta de 50 de ani (aprilie), locuieşte în Los Angeles cu soţul Dave, căsătoriţi în 2018. Înainte, a avut o relaţie îndelungată cu actorul Peter Facinelli, cu care are 3 fiice: Luca Bella. (1997), Lola Ray (2002) şi Fiona Eve (2006). Când era mai tânără, a fost căsătorită cu muzicianul Daniel Clark.

Jennie se menţine în formă cu o dietă vegetariană. În 2013, a găzduit la televizor o emisiune în care prezenta doar reţete vegetariene şi astăzi face acelaşi lucru pe reţelele de socializare, împărtăşind reţete în care stilul „sănătos şi verde”.

Îi place să gătească deserturi vegane şi fără gluten. De Ziua Recunoştinţei, a adus curcanul celor fără adăpost, dar ea nu l-a mâncat.

Jennie este, de asemenea, o mare sportivă. Are un antrenor personal care o urmăreşte la sală, îşi duce zilnic cei 4 câini la plimbare timp de peste o oră şi îi place să joace golf.

Jennie face parte din asociaţia Peta, în sprijinul drepturilor animalelor, cărora le dedică o mare parte din timpul liber.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici