Ce mâncăm de Paşte: miei slăbuţi din România, ouă din Polonia sau Lituania, roşii din Turcia

Circa 150 milioane de ouă, aproximativ 7 milioane de cozonaci şi 3 milioane de miei este "meniul" românilor în luna sărbătorii pascale. Deşi se vorbeşte de miei din import, surse din Asociaţia Crescătorilor de Ovine au declarat pentru Gândul că România nu importă miei.

83 afișări
Imaginea articolului Ce mâncăm de Paşte: miei slăbuţi din România, ouă din Polonia sau Lituania, roşii din Turcia

Ce mâncăm de Paşte: miei slăbuţi din România, ouă din Polonia sau Lituania, roşii din Turcia

"România este a treia ţară europeană, la egalitate cu Franţa, după Anglia şi Spania, în ce priveşte efectivele de oi. Se tot spune că se importă miei. Acum trei-patru ani s-au importat 1.000-1.500 miei şi de atunci în fiecare an se repetă nebunia cu importul de miei de Paşte", au declarat pentru Gândul surse din Asociaţia Crescătorilor de Ovine.

Citeşte mai multe despre masa de Paşte pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici