Ce motive a invocat Dragnea pentru faptul că se abţine de la declaraţii despre referendum

Liviu Dragnea a declarat, miercuri, la Craiova, despre anunţul Vioricăi Dăncilă că va merge duminică la vot şi va vota atât pentru alegerile europarlamentare, cât şi la referendum, că nu a văzut declaraţia, dar dacă „aşa a zis, e foarte bine”.

605 afișări
Imaginea articolului Ce motive a invocat Dragnea pentru faptul că se abţine de la declaraţii despre referendum

Ce motive a invocat Dragnea pentru faptul că se abţine de la declaraţii despre referendum

Întrebat, la Craiova, despre faptul că Viorica Dăncilă a spus, în Bacău, că va merge duminică la vot şi va vota atât pentru alegerile europarlamentare, cât şi pentru referendum, Liviu Dragnea a răspuns: „Nu am văzut declaraţia, dar dacă a zis aşa, e foarte bine. PSD tot timpul a spus, în frunte cu mine, că noi nu respingem întrebările de la referendum, ba dimpotrivă, le susţinem”.

Întrebat, de asemenea, „dumneavoastră veţi vota?”, Dragnea a răspuns „dumneavoastră voi vota”.

În continuare, chestionat mai departe dacă votează „da” sau „nu” la referendum, liderul PSD a afirmat „Hai să ajungem acolo. E culmea, iar vreţi să-mi facă ăştia un dosar? Că spun, influenţez ... Lăsa-ţi-mă în pace! Eu de aia nu vorbesc despre refendum. Când au zis ei că am zis oamenilor să vină la vot, la referendum, m-au condamnat. Alţii au boicotat referendumul, sunt bine merci. Aşa că nu mai ştiu ce să spun”.

Viorica Dăncilă a anunţat, în timpul unei vizite făcute în judeţul Bacău, că va merge duminică la vot şi va vota atât pentru alegerile europarlamentare, cât şi pentru referendum.

„Sunt un susţinător al statului de drept, al independenţei justiţiei”, a explicat premierul.

Ulterior, Viorica Dăncilă a afirmat că, deşi a anunţat că va vota la referendum, nu a precizat modul în care va vota.

„Am spus că merg la referendum, dar nu am spus modul în care voi vota, pentru că acest lucru îl vom stabili în cadrul partidului. Sunt un om care respectă partidul, linia partidului, iar modul în care voi vota va fi conform acestei linii. Acest lucru îl vom discuta în partid”, a declarat Viorica Dăncilă, miercuri, la Antena 3.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici