Ce oferte de vacanţe în programe sociale au Mallorca şi Grecia

Mallorca şi Grecia au lansat deja programe sociale pentru turişti în dorinţa de a atrage atenţia spre destinaţiile lor de top. Mai departe, agenţiile din România s-au lăsat implicate în joc şi au pus programele sociale în ofertele lor, potrivit www.incont.ro.

164 afișări
Imaginea articolului Ce oferte de vacanţe în programe sociale au Mallorca şi Grecia

Ce oferte de vacanţe în programe sociale au Mallorca şi Grecia (Foto) (Imagine: Andrei Iliescu/Mediafax Foto)

Programul social "MALLORCA pentru toţi" este destinat tuturor vârstelor şi include plecări în fiecare marţi şi joi în perioada: 02.11.2010 - 26.05.2011. Preţurile pornesc de la 420 de euro pentru loc de cazare şapte nopţi în camera dublă la hotel de patru stele plus transportul cu avionul.

Citeşte mai multe despre ofertele de vacanţe în programe sociale pe www.incont.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici