Ce s-a întâmplat după ce în Craiova s-au deschis parcurile la miezul nopţii

  • Parcurile din Craiova au fost deschise la miezul nopţii
  • Zeci de craioveni au revenit în parcuri, bucuroşi că se pot plimba din nou liberi
  • Locurile de joacă şi foişoarele rămân închise
  • În parcurile din Craiova se dezinfectează zilnic aleile şi mobilierul
680 afișări
Imaginea articolului Ce s-a întâmplat după ce în Craiova s-au deschis parcurile la miezul nopţii

Parc Romanescu(Wikipedia)

Autorităţile din Craiova au decis aseară să înceapă operaţiunea de deschidere a parcurilor. Acestea s-au deschis încă de la miezul nopţii, conform regulilor transmise de ordonanţa privind starea de alertă.

Sute de craioveni au ieşit şi a doua zi să se plimbe prin parcuri.

Pensionarii s-au bucurat cel mai mult că pot ieşi la plimbare, unul dintre ei fiind fericit că a scăpat de calvarul completării formularului şi a declaraţiei. ” Chiar o rup în faţa dumneavoastră şi bine că am scăpat şi de formular şi de scris”, a spus acesta reporterului Mediafax. 

Dumitru Mitran este unul dintre sutele de craioveni care au ieşit liberi din case, în această dimineaţă. Mulţi dintre ei s-au grăbit în Parcul Nicolae Romanescu care timp de două luni a fost închis „cu lacătul”. „Din nou liber este cel mai frumos sentiment. Sper ca de acum încolo să revină totul la normal”, a spus unul dintre aceştia.

Totuşi, libertatea de circulaţie prin parc este restricţionată: nu ai voie să mergi în foişoare şi nici la locurile de joacă, iar grupurile mai mari de trei persoane sunt interzise.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici