Ce spune Poliţia Capitalei ca reacţie la postarea lui Negoiţă. „Au parcat pe iarbă pentru a nu bloca traficul”

  • Poliţiştii Secţiei 12 au parcat pe spaţiul verde pentru a nu bloca traficul aglomerat la acea oră, susţine Poliţia Capitalei.
  • Poliţiştii se aflau în misiune după ce colegi de-ai lor au au prins în flagrant delict un bărbat de 31 de ani, imediat ce a sustras o sumă de bani din incinta unei firme din Sectorul 3.
  • Primarul Sectorului 3 al Capitalei, Robert Negoiţă, a publicat, miercuri, o fotografie cu o maşină de poliţie parcată pe iarbă.
2237 afișări
Imaginea articolului Ce spune Poliţia Capitalei ca reacţie la postarea lui Negoiţă. „Au parcat pe iarbă pentru a nu bloca traficul”

Ce spune Poliţia Capitalei ca reacţie la postarea lui Negoiţă. „Au parcat pe iarbă pentru a nu bloca traficul”

Poliţiştii din cadrul Secţiei 12 au prins, marţi, în flagrant delict un bărbat de 31 de ani, imediat după ce a sustras o sumă de bani din incinta unei firme din sectorul 3, transmite Poliţia Capitalei.

„În fapt agenţii de poliţie l-au observat pe bărbat când incerca să părăsească în grabă zona magazinului, l-au somat, iar acesta a încercat să fugă, fiind prins şi imobilizat de poliţişti. Asupra sa a fost găsită o sumă de bani, iar din primele date a rezultat că ar fi fost sustrasă dintr-un vestiar al complexului comercial. La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje, care au efectuat verificări - atât pentru identificarea persoanei/persoanelor vătămate, cât şi pentru identificarea locului în care au fost aruncate portofelele sustrase. Având în vedere faptul ca traficul auto era extrem de aglomerat la acea oră, în zona complexului comercial, una dintre autospeciale a fost lăsată pe spaţiul verde dintre două locuri de parcare, pentru a nu bloca traficul pe banda 1 de deplasare”, precizează Poliţia Capitalei.

Ulterior, bărbatul de 31 de ani a fost condus la sediul subunităţii de poliţie, pentru audieri, fiind şi reţinut sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat. Cercetările sunt continuate de Secţia 12 Poliţie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, cu bărbatul în cauză sub măsura controlului judiciar.

Reacţia Poliţiei Capitalei vine după ce primarul Sectorului 3 al Capitalei, Robert Negoiţă, a publicat, miercuri, o fotografie cu o maşină de poliţie parcată pe iarbă: „Ministerul Afacerilor Interne, România, pe bune?!?!”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici