Ce trebuie să faceţi când cumpăraţi un bilet de avion

În vreme de criză, românii îşi supraveghează mai atent cheltuielile şi se ghidează mai ales după preţuri. Gândul îţi spune cum să îţi planifici vacanţa cu zboruri ieftine.

20 afișări
Imaginea articolului Ce trebuie să faceţi când cumpăraţi un bilet de avion

Ce trebuie să faceţi când cumpăraţi un bilet de avion

Rezervaţi din timp. Cu cât se apropie sezonul estival, cu atât preţurile cresc. Spre exemplu, un bilet de avion pentru Madrid, cumpărat de la o companie low-cost în luna octombrie a anului trecut, pentru luna martie a acestui an, a costat 150 de lei, dus-întors cu tot cu taxele de aeroport.

Află cum să călătoreşti ieftin şi practic pe www.gandul.info

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici