Ce zici de "o plajă" în Bulgaria? Trei zile de vacanţă te costă de la 14 euro în sus!

Cazarea pentru trei zile de vacanţă în Bulgaria a ajuns sa coste de la circa 14 euro de persoană într-o cameră dublă la hotel de două sau chiar de trei stele. Ajungi astfel să dai pe două nopţi de cazare cât dai pe o masă la restaurant sau pe o fustă ori cămaşă. Ieftin este cuvântul cheie pentru zilele de plajă de pe litoralul bulgăresc.

58 afișări
Imaginea articolului Ce zici de "o plajă" în Bulgaria? Trei zile de vacanţă te costă de la 14 euro în sus!

Ce zici de "o plaja" in Bulgaria? Trei zile de vacanta te costa de la 14 euro in sus! (Imagine: Andreea Balaurea/Mediafax Foto)

Oferte tentate găseşti pe infoturism.ro şi partea bună este ca nu contează prea mult staţiunea în care vrei să mergi pentru că preţurile nu diferă prea tare.

Citeşte mai multe despre ofertele pentru o vacantă în Bulgaria pe www.incont.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici