Cea mai mare captură de ţigări de contrabandă a fost descoperită în bagajele unui călător pe Otopeni

Autorităţile de frontieră din cadrul Aeroportului Internaţional Bucureşti Henri Coandă au descoperit, în bagajele unui bărbat, cetăţean român, aproximativ 4.000 pachete cu ţigări, pe care acesta încerca să le introducă ilegal în România.

1605 afișări
Imaginea articolului Cea mai mare captură de ţigări de contrabandă a fost descoperită în bagajele unui călător pe Otopeni

Cea mai mare captură de ţigări de contrabandă a fost descoperită în bagajele unui călător pe Otopeni

Românul, în vârstă de 47 de ani, s-a prezentat joi, în jurul orei 02.30, la Punctul de Trecere a Frontierei de pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă pentru a intra în ţară, cu o cursă din direcţia Dubai.

După ce a ridicat bagajele de cală, bărbatul s-a deplasat spre ieşire pe culoarul verde, destinat persoanelor care nu au nimic de declarat autorităţilor vamale.

Poliţiştii de frontieră şi lucrătorii vamali au făcut un control asupra bagajelor de cală ale acestuia, în urma căruia au fost descoperite, nedeclarate, în trei geamantane de dimensiuni mari, mai multe pachete cu ţigări, fără timbru fiscal.

În urma inventarierii a rezultat cantitatea totală de 3.940 de pachete cu ţigări, de provenienţă Duty Free.

Ca urmare a celor constatate, întreaga cantitatea de ţigări a fost reţinută de către autoritatea vamală.

În acest caz va fi sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Buftea, pentru efectuarea de cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici