VIDEO  Ceasul, simbol al opulenţei în politică. Moment jenant la o televiziune din Germania

Controversă în Germania, după ce ministrul de Finanţe al Germaniei şi-a ascuns la TV ceasul de lux, la fel ca şi Macron, în Franţa.

1072 afișări
Imaginea articolului Ceasul, simbol al opulenţei în politică. Moment jenant la o televiziune din Germania

Ministrul german de Finanţe, Christian Lindner, a fost invitat la un talk-show al postului ZDF, iar apariţia lui a stârnit discuţii.

La finalul dezbaterii din platou pe care a avut-o cu colegii din coaliţia guvernamentală, „verdele” Omid Nouripour şi social-democratul Lars Klingbeil, Lindner a scos din buzunar ceasul de lux pe care l-a ascuns înainte de a intra în emisiune.

Momentul a amintit de un episodul similar în care a fost implicat preşedintele francez Macron, care şi-a dat jos un ceas scump, în timpul unui interviu la Elysée.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici