Ceaţă densă pe Autostrada A3 Bucureşti – Ploieşti. Vizibilitatea este sub 150 de metri

Circulaţia rutieră se desfăşoară, vineri seara, în condiţii de ceaţă densă pe Autostrada A3 Bucureşti –Ploieşti, vizibilitatea fiind mai mică de 150 de metri, motiv pentru care poliţiştii recomandă prudenţă sporită la volan şi păstrarea distanţei faţă de maşinile din faţă, potrivit Infotrafic.

88 afișări
Imaginea articolului Ceaţă densă pe Autostrada A3 Bucureşti – Ploieşti. Vizibilitatea este sub 150 de metri

Ceaţă densă pe Autostrada A3 Bucureşti – Ploieşti. Vizibilitatea este sub 150 de metri

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române (IGPR) sfătuieşte conducătorii auto care se deplasează pe autostrada A3 Bucureşti –Ploieşti să manifeste prudenţă sporită la volan, să mărească distanţa de siguranţă faţă de vehiculele dinainte, să utilizeze luminile de întâlnire pe timpul zilei şi să nu se hazardeze în efectuarea unor manevre riscante în trafic.

Conform sursei citate, pe acest drum circulaţia rutieră se desfăşoară în condiţii de ceaţă densă.

„Vizibilitatea este sub 150 de metri”, precizează poliţiştii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici