Ceaţa şi zăpada îngreunează circulaţia pe mai multe drumuri naţionale

Circulaţia pe mai multe drumuri naţionale este îngreunată, joi dimineaţă, din cauza zăpezii, iar pe unele porţiuni de drum vizibilitatea este redusă sub o sută de metri din cauza ceţii, informează Centrul Infotrafic din Poliţia Română.

12 afișări
Imaginea articolului Ceaţa şi zăpada îngreunează circulaţia pe mai multe drumuri naţionale

Ceaţa şi zăpada îngreunează circulaţia pe mai multe drumuri naţionale (Imagine: Mediafax Foto)

Potrivit Centrului Infotrafic, vizibilitatea este cuprinsă între 50 şi 100 de metri pe drumurile din zonele joase din judeţele Mehedinţi, Argeş, Dâmboviţa, Prahova, Ilfov, Ialomiţa, Giurgiu, Călăraşi, Buzău, Brăila, Teleorman, Bacău, Neamţ şi Suceava.

În localitatea Cheia (judeţul Prahova) burniţează, iar ploile căzute în judeţele Hunedoara, Caraş-Severin, Arad, Timiş, Bistriţa-Năsăud, Maramureş, Bihor, Satu-Mare, Sălaj şi Alba reduc aderenţa pneurilor la drum, precizează sursa citată.

Circulaţia este îngreunată din cauza zăpezii în judeţul Covasna, pe DN 13E Zagon-Întorsura Buzăului, în judeţul Vrancea, pe DN 2 D Gresu-Ojdula, pe DN 67 C, pe tronsoanele Novaci-Rânca din judeţul Gorj şi Curpat-Şugag în Alba, pe DN 7A, segmentele Groapa Seacă-Petroşani în judeţul Hunedoara şi Vidra-Obârşia Lotrului în judeţul Vâlcea, precum şi pe DN 1R, în zona Belis din judeţul Cluj.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici