Cei doi rivali care împart lumea rapp-ului francez au fost eliberaţi din închisoare pe cauţiune

Doi rapperi francezi au fost eliberaţi joi pe cauţiune din închisoare după ce găştile lor au provocat o bătaie pe aeroportul parizian Orly, determinând autorităţile să închidă temporar un tempora din cauza incidentului în urma căruia 11 persoane erau arestate de pe 1 august, arată BBC.

407 afișări
Imaginea articolului Cei doi rivali care împart lumea rapp-ului francez au fost eliberaţi din închisoare pe cauţiune

Sursa foto: Twitter @Nobsdaslushhkid

Booba (Elie Yaffa) şi Kaaris (Okou Armand Gnakouri), cei doi lideri ai culturii hip-hop din Hexagon au petrecut trei săptămâni în închisori separate, la Fleury-Mérogis şi la Fresnes, unde au fost deţinuţi în izolare parţială. Potrivit avocatului unuia dintre cei doi, cauţiunea a fost stabilită la câte 30.000 de euro.

În momentul izbucnirii conflictului, cei doi se pregăteau să urce la bordul unui avion care i-ar fi dus la un concert din Barcelona. După eliberarea provizorie, rapperii rămân sub control judiciar şi au interdicţia de a părăsi ţara, fiind interzis şi orice contact între cei doi.

Cei doi artişti au o rivalitate războinică de ani buni. Booba l-a ajutat să debuteze pe Kaaris, dar, din 2014 îi reproşează anumite declaraţii publice. La rândul său, Kaaris susţine că problemele au început într-o zi în care a refuzat să îi insulte pe doi alţi rivali ai mentorului său. Totuşi, dezacordul lor s-a consumat excusiv în atacuri verbale până pe 1 august, când grupurile lor s-au ciocnit pe aeroport.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici