Cei şapte fraţi din Iaşi, care au băut un bax întreg de energizant, rămân sub supravegherea medicilor

Cei şapte fraţi din comuna Vlădeni, judeţul Iaşi, care au băut energizant, rămân internaţi la Spitalul de Pediatrie „Sf. Maria”, pentru ca medicii să le supravegheze starea timp de câteva zile.

9904 afișări
Imaginea articolului Cei şapte fraţi din Iaşi, care au băut un bax întreg de energizant, rămân sub supravegherea medicilor

Cei şapte fraţi din Iaşi, care au băut un bax întreg de energizant, rămân sub supravegherea medicilor

Reprezentanţii Spitalului de Pediatrie „Sf. Maria” din Iaşi au declarat, sâmbătă, că starea celor şapte copii este bună, dar ei rămân sub supraveghere.

„Copiii sunt în stare bună. Ei au venit cu uşoară stare de agitaţie pe fondul consumului de energizante, fiecare într-o doză mai mare sau mai mică, în funcţie de cât a băut, dar nu au fost reacţii adverse, tulburări de ritm cardiac sau convulsii sau ceva asemănător. Corect s-a procedat la supraveghere pe durată de câteva zile pentru a avea certitudinea că nu vor avea evoluţie nefavorabilă, dar deocamdată copiii sunt în stare bună”, au spus reprezentanţii unităţii medicale.

Cei şapte fraţi ar fi intrat, vineri seara, într-un magazin, de unde au sustras un bax de energizant şi au băut întreaga cantitate.

Cei mici se aflau sub supravegherea unei mătuşi, mama, însărcinată cu al optulea copil, fiind internată în spital cu pneumonie.

Cei şapte copii au vârste cuprinse între 2 şi 15 ani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici