Cel mai mare spital privat din Bucureşti a fost inaugurat

Fondatorii retelei de clinici private Sanador au inaugurat joi cel mai mare spital privat din Bucureşti, cu o capacitate de 290 de paturi, în urma unei investiţii de 40 de milioane de euro.

673 afișări
Imaginea articolului Cel mai mare spital privat din Bucureşti a fost inaugurat

Cel mai mare spital privat din Bucureşti a fost inaugurat (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

"Spitalul Sanador cuprinde toate specialităţile medicale şi de chirurgie, un caz unic pe piaţa românească de servicii medicale private", a declarat Doris Andronescu, soţia omului de afaceri Florin Andronescu, cunoscut după ce a înfiinţat iar apoi a vândut afaceri precum Flanco sau Credisson.

În cadrul spitalului vor lucra 460 de medici, colaboratori din unităţile de stat şi private, şi un număr de 200 de asistente.

Clădirea în care funcţionează spitalul este închiriată de la omul de afaceri Gheorghe Mois, iar iniţial a avut ca destinaţie spaţii de birouri şi aparthotel.

Citeşte mai multe despre cel mai mare spital privat din Bucureşti pe www.zf.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici