Cel mai mare tobogan din estul României se construieşte pe malul Dunării, la Galaţi

  • Cel mai mare tobogan din estul României se construieşte la Galaţi.
  • Acesta va fi punctul de atracţie din aqua park-ul aflat în construcţie pe malul Dunării.
  • Toboganul va avea aproximativ 20 de metri înălţime.
12996 afișări
Imaginea articolului Cel mai mare tobogan din estul României se construieşte pe malul Dunării, la Galaţi

Cel mai mare tobogan din estul României se construieşte pe malul Dunării, la Galaţi

Constructorii au început să monteze componentele celui mai mare tobogan din estul României. Acesta se construieşte chiar pe malul Dunării, în oraşul Galaţi. Toboganul va fi atracţia principală din aqua park-ul construit de Primăria Galaţi. În interior, vor numeroase alte zone de agrement, inclusiv bazin cu valuri şi plajă cu nisip.

„La Plaja Dunărea va funcţiona unul dintre cele mai mari tobogane ce va atinge 20 de metri înălţime (...) La plajă s-au prevăzut următoarele lucrări: refacerea şi modernizarea bazinului cu valuri, realizarea unei piscine de relaxare cu tobogan pentru adulţi şi zonă de beach bar, reamenajarea piscinei pentru copii care va fi mai mare decât cea care a funcţionat în trecut şi va fi dotată cu un ansamblu de tobogane pentru toate categoriile de vârstă, realizarea unor tobogane cu aterizare în piscină şi tobogane cu aterizare lentă orizontală”, a anunţat primarul oraşului Galaţi, Ionuţ Pucheanu.

Parcul va avea zonă de food, o scenă pentru spectacol, ecran pentru proiecţii, terenuri de sport, vestiare şi duşuri. Totul va fi construit pe o suprafaţă de 22.000 de metri pătraţi, iar capacitatea Aqua Park-ului va fi de 3.500 de persoane. Complexul va costa aproape 20 de milioane de lei, iar lucrările se vor încheia în luna iunie.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici