Cel puţin 20 de suspecţi într-un caz de trafic de persoane, ridicaţi în urma unor percheziţii

Cel puţin 20 suspecţi într-un caz de trafic de persoane, care întocmeau paşapoarte false pentru a putea duce victimele în ţări ale UE, au fost aduşi la audieri, marţi dimineaţă, în urma a 14 percheziţii şi descinderi care au avut loc la Mediaş şi în Capitală.

41 afișări
Imaginea articolului Cel puţin 20 de suspecţi într-un caz de trafic de persoane, ridicaţi în urma unor percheziţii

Cel puţin 20 de suspecţi într-un caz de trafic de persoane, ridicaţi în urma unor percheziţii (Imagine: Diana Iurkiewicz/Mediafax Foto)

Potrivit unor surse judiciare, maţi dimineaţă au avut loc 14 percheziţii la Mediaş (Sibiu) şi una în Capitală, fiind vizate mai multe persoane care au falsificat documente ale unor cetăţeni din ţări care nu sunt membre UE. Ulterior, suspecţii îi transportau pe aceştia în state ale Uniunii Europene.

În urma descinderilor cel puţin 20 de persoane au fost ridicate şi urmează să fie duse la Poliţia Judeţeană Sibiu pentru audieri.

Conform surselor citate, doar o parte din activitatea infracţională a suspecţilor a putut fi probată, urmând să fie cercetări pentru a se stabili numărul exact de persoane care au fost transportate ilegal în spaţiul UE.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici