Cel puţin 35 de morţi şi alte zeci de răniţi într-un accident de maşină în Egipt

Cel puţin 35 de persoane au fost ucise şi alte 60 au fost rănite sâmbătă, într-o coliziune între mai multe vehicule în Guvernoratul Beheira, Egipt.

196 afișări
Imaginea articolului Cel puţin 35 de morţi şi alte zeci de răniţi într-un accident de maşină în Egipt

Cel puţin 28 de morţi şi 60 de răniţi într-un accident de maşină în Egipt

Dacă la prima raportare a victimelor erau indicate 28 de decese, numărul acestora a crescut la 35.

Coliziunea s-a produs între mai multe vehicule la 132 de kilometri de capitala Cairo, a anunţat presa de stat, citată de Reuters.

O scurgere de ulei de la o maşină a provocat coliziunea, unele vehicule luând foc, conform ziarului de stat Al-Ahram, care citează surse din poliţie.

Din imaginile postate pe reţelele de socializare se poate observa un camion răsturnat pe carosabil, cu asfaltul parţial ars.

Cel puţin un autobuz şi un microbuz apar în mare parte carbonizate, la fel ca numeroase maşini, unele încă în flăcări, potrivit AFP.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
egipt,
accident,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici