Cele două femei înjunghiate în Pantelimon nu au răni profunde, una rămâne internată

Cele două femei înjunghiate vineri de un bărbat în comuna Pantelimon nu au răni profunde, cea mai în vârstă rămâne internată sub supraveghere, iar cea tânără a refuzat spitalizarea, a declarat pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Spitalului "Sf. Pantelimon", Ludmila Gheorghiu.

206 afișări
Imaginea articolului Cele două femei înjunghiate în Pantelimon nu au răni profunde, una rămâne internată

Cele două femei înjunghiate în Pantelimon nu au răni profunde, una rămâne internată (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

"Bunica are plăgi la scalp şi una pe antrebraţ, dar nu este în stare gravă. Ea rămâne internată. Mama copilului a refuzat internarea", a precizat purtătorul de cuvânt.

Cele două femei au fost aduse la spital după ce au fost înjunghiate de un bărbat de 28 de ani.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Ilfov, Claudia Burada, a declarat că, vineri, la ora 13.40, s-a primit o sesizare că un bărbat în vârstă de 28 de ani şi-a înjunghiat copilul, concubina şi pe mama acesteia.

Echipajul Ambulaneţi ajuns la faţa locului a constatat că bărbatul şi-a făcut o tăietură pe braţ, dar nu necesita transport la spital, a declarat Alis Grasu, managerul SABI.

Potrivit Claudiei Burada, agresiunea ar fi avut loc în urma unor discuţii contradictorii.

Micuţul, de zece luni, a decedat în urma înjunghierii.

Claudia Burada a spus că poliţiştii sunt la faţa locului, precum şi procurori de la Parchetul Tribunalului Bucureşti, care fac cercetări la faţa locului.

Potrivit lui Burada, se pare că bărbatul nu ar fi consumat alcool.

El a fost preluat de poliţişti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici