Cele două persoane date dispărute în urma unei viituri în Caraş-Severin au fost găsite moarte

Cele două persoane care au dispărut, marţi seară, după ce maşina în care se aflau a fost surprinsă de o viitură puternică, în judeţul Caraş-Severin, au fost găsite moarte.

156 afișări
Imaginea articolului Cele două persoane date dispărute în urma unei viituri în Caraş-Severin au fost găsite moarte

Cele două persoane date dispărute în urma unei viituri în Caraş-Severin au fost găsite moarte (Imagine: Vargyasi Levente/Mediafax Foto)

Bărbatul care a dispărut, marţi seară, împreună cu soţia sa, după ce maşina în care se aflau a fost surprinsă de o viitură puternică, în judeţul Caraş-Severin, a fost găsit mort, miercuri la prânz, în localitatea Slatina Timiş, lângă un gard, cel mai probabil el fiind adus în zonă de viitură.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Caraş-Severin, Adriana Beţa, a declarat miercuri că bărbatul nu ar fi putut supravieţui viiturii, locul unde a fost găsit indicând că a fost surprins, ca şi soţia lui, de revărsarea apei din pârâul Argena.

"Bărbatul a fost găsit decedat, lângă un gard, în localitatea Slatina Timiş. El nu putea ajunge în această zonă încercând să se salveze. A fost surprins de viitură şi l-a luat apa, la fel ca pe soţia lui", a spus Adriana Beţa.

Miercuri dimineaţă, trupul femeii a fost găsit sub un pod, acoperit de vegetaţie.

Marţi seară, două persoane au fost date dispărute, după ce maşina cu care se deplasau dinspre Satbătrân, pe Drumul European 70 cu destinaţia Caransebeş, a fost luată de viitură, fiind vorba de doi soţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici