Cele două victime ale incendiului de la fabrica de prelucrare a ţiţeiului au arsuri pe 60%, respectiv 70 % din corp

Cele două victime ale incendiului de luni seara de la fabrica de prelucrare a ţiţeiului, care au suferit răni de gradele 3 şi 4, au fost duse la UPU Ploieşti.

499 afișări
Imaginea articolului Cele două victime ale incendiului de la fabrica de prelucrare a ţiţeiului au arsuri pe 60%, respectiv 70 % din corp

Cele două victime ale incendiului de la fabrica de prelucrare a ţiţeiului au arsuri pe 60%, respectiv 70 % din corp

Potrivit ISU Prahova, cei doi bărbaţi au vârste de 59 şi 64 de ani şi au arsuri de gradul 3 şi 4, pe 60%, respectiv 70 % din corp.

Cele două victime au fost transportate la UPU Ploieşti.

Incendiul violent a izbucnit luni seara la o societate care fabrică produse din ţiţei, în satul Inoteşti, localitatea Colceag, din judeţul Prahova. Două persoane au suferit arsuri grave.

„La sosirea echipajelor de pompieri incendiul se manifesta pe o suprafaţă de aproximativ 700 mp cuprinzând întreaga hala, 3 autoturisme şi un autotren”, au transmis reprezentanţii ISU Prahova.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici