Cele mai frecvente temeri la locul de muncă! Ţie de ce ţi-e frică la job?

Tuturor ne-a fost măcar o dată în viaţă teamă să ajungem la muncă. Fie pentru că nu am terminat un proiect la care deadline-ul a trecut demult, fie că trebuie să vorbim în public sau că trebuie să participăm la o întâlnire cu şeful, momentele în care am face cale întoarsă şi ne-am duce oriunde altundeva decât la birou sunt destul de frecvente în viaţa fiecăruia, informează www.incont.ro.

224 afișări
Imaginea articolului Cele mai frecvente temeri la locul de muncă! Ţie de ce ţi-e frică la job?

Cele mai frecvente temeri la locul de muncă! Ţie de ce ţi-e frică la job? (Imagine: Shutterstock)

Specialiştii în resurse umane spun că astfel de situaţii, în care ni se umezesc palmele, ne este teamă de reacţiile celorlalţi sau în care nu ne simţim confortabil în faţa colegilor, sunt absolut normale şi toţi trecem prin astfel de momente, mai des sau mai rar, în funcţie de personalitatea fiecăruia.

Cu toate acestea, există metode prin care astfel de momente nu neapărat că dispar, dar devin mai uşor de înfruntat.

Sfatul specialistului este că nu putem trece peste astfel de anxietăţi la locul de muncă decât înfruntându-le.

Citeşte mai multe despre cele mai frecvente temeri la locul de muncă pe www.incont.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici