Cele mai frumoase mesaje cu urări de Sfântul Gheorghe. Ce nume sărbătoresc ziua onomastică, pe 23 aprilie

  • Pe 23 aprilie, de Sfântul Gheorghe, aproximativ un milion de români îşi serbează ziua onomastică, dintre care peste 733.000 sunt bărbaţi, iar 344.071 sunt femei.
  • Dintre bărbaţi, cei mai mulţi au numele Gheorghe (522.927), George (149.779) şi Gheorghiţă (22.427).
  • Cele mai multe femei care îşi serbează onomastica de Sfântul Gheorghe se numesc Georgiana (144.211), Georgeta (131.392), Ghiorghiţa (31.390) şi Geta (14.909).
  • Iată ce mesaje cu urări le poţi trimite cunoscuţilor.
1776 afișări
Imaginea articolului Cele mai frumoase mesaje cu urări de Sfântul Gheorghe. Ce nume sărbătoresc ziua onomastică, pe 23 aprilie

Cele mai frumoase mesaje cu urări de Sfântul Gheorghe. Ce nume sărbătoresc ziua onomastică, pe 23 aprilie

Creştinii ortodocşi şi catolici îl sărbătoresc astăzi, 23 aprilie, pe Sfântul Gheorghe. În conştiinţa populară românească, Sfântul Gheorghe este unul dintre cei mai prezenţi sfinţi, numeroase biserici purtând hramul său. 

Iată ce mesaje cu urări poţi transmite de ziua de nume cu prilejul sărbătorii de Sfântul Gheorghe:

  • La mulţi ani! Aşa cum soarele luminează pentru toată omenirea aşa şi tu ne luminezi nouă viaţa. Fie-vă viaţa senină ca răsăritul de soare, iar sufletul mereu curat şi tânăr ca roua de pe flori. O zi de neuitat care să ţină o viaţă.
  • Cu ocazia sărbătoririi numelui primiţi un călduros „La mulţi ani”, multă sănătate multe realizări şi tot ce vă doriţi lângă cei dragi.
  • Pentru că astăzi este o zi specială pentru tine, mă alătur şi eu celor ce-ţi doresc din adâncul sufletului să ai parte numai de împliniri, satisfacţii şi multă sănătate. La mulţi ani!
  • Onomastică plină de voie bună. La mulţi ani, Georgeta, Georgiana/ Gheorghe!
  • Liliac înflorit îţi doresc, să fii cât mai iubit şi să ai cea mai minunată zi de onomastică. La mulţi ani, Gheorghe!
  • Fie ca începând cu aceasta zi toate necazurile să te ocolească, dragostea la tine în suflet să poposească fără să mai plece, sa ai doar zile însorite şi pline de bucurie. La mulţi ani.
  • Mă bucur că exişti în viaţa mea şi mă bucur că Sfântul Gheorghe, al cărui nume îl porţi, mi te-a dăruit.
  • Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea şi spiritul acestei zile să vă însoţească pretutindeni. Vă doresc o zi de Sf. Gheorghe cât mai frumoasă!
  • La mulţi ani cu veselie / Sănătate pe vecie / Casa plină de bucate / Dragoste pe săturate / Bani la greu / Noroc cu carul / La mulţi ani şi sus paharul
  • Îţi urez “La mulţi ani” pentru că porţi acest nume şi fie ca Sfântul Gheorghe, pe care îl reprezinţi, să-şi coboare ochii asupra ta şi să îţi dăruiască fericirea dorită şi numai bucurii şi linişte interioară.
  • În zi de mare sarbatoare a Ortodoxiei, pentru că porţi numele Sfântului Mare Mucenic Gheorghe, îţi urez multă sănătate şi fericire!

Ce nume se sărbătoresc de Sfântul Gheorghe

 
Gelu;
 
Geluţa;
 
Geluţu;
 
Geo;
 
George;
 
Georgel;
 
Georgeta;
 
Georgi;
 
Georgiana;
 
Geta;
 
Gheorghieş;
 
Gheorghina;
 
Gheorghiţa;
 
Gherghina;
 
Ghiorghe;
 
Ghiorghiţa;
 
Gica;
 
Gina.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici