Cele mai ieftine vacanţe la ski în străinătate

După un an care a adus aproape înjumătăţirea pieţei de turism, vânzarea de vacanţe pentru ski sau pentru sărbătorile de iarnă parea salvarea agenţiilor. Însă schiorii nu se înghesuie, deşi tarifele devin chiar atrăgătoare, informează Business Magazin.

28 afișări
Imaginea articolului Cele mai ieftine vacanţe la ski în străinătate

Cele mai ieftine vacanţe la ski în străinătate (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Agenţii de turism se uită cam îngrijoraţi la calendar. Anul trecut, pe vremea asta, pasionaţii de ski se înghesuiau în agenţii. "Abia puteam satisface cererea de pachete turistice", spune Roxana Bălcescu, director executiv al agentiei CMB Travel. Roxana Balcescu consideră că diferenţa faţă de 2008 este foarte mare şi că anul acesta se anunţă mult mai slab, deşi nimeni nu estimează încă scăderea.

Citeşte mai multe pe Business Magazin

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici