Centrul staţiunii Căciulata, inundat în urma unei ploi torenţiale; traficul rutier a fost deviat

Centrul staţiunii Căciulata, din judeţul Vâlcea, a fost inundat în urma unei ploi torenţiale, marţi după-amiază, circulaţia pe principala arteră rutieră care traversează oraşul fiind blocată şi toate maşinile fiind direcţionate pe şoseaua de centură a oraşului.

240 afișări
Imaginea articolului Centrul staţiunii Căciulata, inundat în urma unei ploi torenţiale; traficul rutier a fost deviat

Centrul staţiunii Căciulata, inundat în urma unei ploi torenţiale; traficul rutier a fost deviat (Imagine: Silviu Matei/Publimedia)

Potrivit datelor furnizate de către reprezentanţii Inspectoratului Poliţiei Judeţene Vâlcea, în urma precipitaţiilor abundente de marţi după-amiază, principala arteră de circulaţie care traversează staţiunea Căciulata a fost complet închisă traficului rutier din cauza cantităţii mari de apă adunată pe carosabil, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Toate maşinile aflate în tranzit sunt deviate, la ora transmiterii acestei ştiri, pe drumul naţional 7CC, care este centura ocolitoare a oraşului.

Staţiunea Căciulata a fost afectate de inundaţii şi săptămâna trecută, când traficul rutier în centrul oraşului a fost, de asemenea, deviat din cauza debitului mare al precipitaţiilor.

Marţi după-amiază, mai multe judeţe se află sub avertizare hidrologică. Astfel potrivit unei informări date publicităţii de Prefectura Dâmboviţa, pentru acest judeţ a fost emisă o avertizate hidrologică cod portocaliu ce vizează scurgeri importante pe versanţi, torenţi, pâraie şi creşteri rapide de debite şi niveluri cu depăşirea cotelor de inundaţie, afectate fiind bazinele superioare ale râurilor Ialomiţa şi Prahova.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici