Video Centrul vechi prinde din nou viaţă în primul weekend de când s-au redeschis terasele. Clienţii aşteaptă acum să se redeschidă şi cluburile

  • Muzica a încins atmosfera sâmbătă seara în centrul vechi
  • Clienţii stau liniştiţi la mese, dar abia aşteaptă redeschiderea cluburilor
  • Patronii teraselor au pregătit oferte pentru tine în centrul vechi
355 afișări

Loredana şi Lorena sunt cele mai bune prietene şi au ieşit în oraş pentru prima dată săptămâna aceasta. În ultimele trei luni, le-a lipsit mult socializarea la terasă. Radu, patronul unui Pub, s-a pregătit cu oferte pentru clienţi: o bere plus una gratis şi shot-uri din partea casei. Desigur nu a putut lipsi nici muzica. Oamenii aşteaptă acum nerabdători să se redeschidă şi cluburile. 

LORENA DRĂGHIA, client : Am aşteptat cu ardoare această seară, să fim înconjuraţi de o atmosferă plăcută. Ne face mare plăcere că am reînceput activităţile de terasă. Ceva soft, vin beau de obicei.

RADU FLORIN, administrator restaurant:  În jur de 20 de rezervări am avut şi încă mai aşteptăm. Clienţii au o atitudine normală, deschişi. 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici