Centura municipiului Târgu Jiu prinde viaţă. Stadiul lucrărilor a depăşit 85%

Stadiul fizic al contractului de finalizare al lucrărilor la varianta ocolitoare a municipiului Târgu Jiu a depăşit 85%, anunţă DRDP Craiova.

117 afișări
Imaginea articolului Centura municipiului Târgu Jiu prinde viaţă. Stadiul lucrărilor a depăşit 85%

Centura municipiului Târgu Jiu prinde viaţă. Stadiul lucrărilor a depăşit 85%

DRDP Craiova postează şi imagini filmate din dronă: https://fb.watch/rkwpqwpgc1/

Stadiul fizic al contractului de finalizare al lucrărilor a depăşit 85%.

Sectorul de vest, între Bârseşti şi Romaneşti, este pregătit pentru recepţia la terminarea lucrărilor, după remedierea neconformităţilor constate la inspecţia preliminară şi auditul de siguranţa circulaţiei, care au avut loc săptămâna trecută, după recepţie se va putea deschide circulaţiei rutiere.

Pe sectorul estic, între Romaneşti şi Iezureni, se lucrează în toate punctele pentru finalizarea lucrărilor şi deschiderea circulaţiei pe toată lungimea Variantei Ocolitoare până la data de 25 Iunie 2024, arată sursa citată.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
târgu jiu,
vo,
stadiu

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici