Ceremonie la Baza 90 Otopeni, în memoria militarului român aflat în elicopterul prăbuşit

O ceremonie religioasă în memoria căpitanului Ştefan Claudiu Dragnea se desfăşoară, vineri, la ora transmiterii acestei ştiri, la baza 90 Otopeni, la eveniment luând parte rude şi prieteni ai militarului, precum şi colegi ai acestuia din cadrul Statului Major al Forţelor Aeriene.

138 afișări
Imaginea articolului Ceremonie la Baza 90 Otopeni, în memoria militarului român aflat în elicopterul prăbuşit

Ceremonie la Baza 90 Otopeni, în memoria militarului român aflat în elicopterul prăbuşit (Imagine: MApN)

Sicriul cu rămăşiţele militarului, care şi-a pierdut viaţa în urma prăbuşirii elicopterului în Masivul Bucegi, a fost adus vineri de la baza Boboc, din judeţul Buzău, iar în cursul zilei va fi dus la Craiova. Căpitanul Ştefan Claudiu Dragnea va fi înmormântat în satul natal din judeţul Dolj, sâmbătă, la ora 12.00.

Printre oficialii care participă la ceremonia de la Otopeni se află şeful Statului Major al Forţelor Aeriene, general maior Ioan Aurel Stanciu, precum şi ambasadorul Israelului la Bucureşti David Oren.

În cadrul ceremoniei va fi oficiat un scurt serviciu religios şi vor fi depuse coroane de flori.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici