Ceremonii în memoria eroilor căzuţi pentru victoria Revoluţiei Române din 1989

Reprezentanţi ai Ministerului Apărării Naţionale vor participa la activităţile comemorative care vor fi organizate în zilele de 20, 21 şi 22 decembrie, la monumentele închinate Eroilor Martiri căzuţi pentru Victoria Revoluţiei Române din decembrie 1989.

211 afișări
Imaginea articolului Ceremonii în memoria eroilor căzuţi pentru victoria Revoluţiei Române din 1989

În Bucureşti, ceremoniile în memoria eroilor căzuţi pentru victoria Revoluţiei din 1989 vor avea loc în data de 20 decembrie, de la ora 10.00 la Troiţa crematoriului „Cenuşa” şi de la ora 12.00 laMonumentul comemorativ închinat eroilor martiri din Popeşti-Leordeni.

În data de 21 decembrie, ceremoniile vor avea loc, de la ora 10.00 la Cimitirul Eroilor Revoluţiei, iar de la ora 11.30 la Spitalul Colţea „Troiţă”. De la ora 12.00 vor fi ceremonii la Biserica Sfântul Gheorghe cel Nou „Troiţă”, iar la aceeaşi oră şi în Piaţa Universităţii. De la ora 13.30 vor fi ceremonii la Sala Dalles, uiar de la ora 14.00 în Piaţa Romană.

În data de 22 decembrie ceremoniile încep de la ora 09.00 la Monumentul pentru cinstirea Eroilor Revoluţiei din Piaţa Revoluţiei; de la ora 10.00 la Radiodifuziunea Română; de la ora 11.00 la „Troiţa” de la Televiziunea Română. La ora 11.30 vor fi ceremonii la „Troiţa Paraşutiştilor” de la Televiziunea Română; iar la ora 12.00 la Palatul Telefoanelor, La ora 13.00 va fi o ceremonie la Troiţa eroului martir Lt.maj.ing. Niţu Ştefan (Biserica din curtea MND-SE).

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici