Cererea de cununie a lui Radu Mazăre a fost aprobată de conducerea Penitenciarului Rahova. Câte persoane pot participa la eveniment

Penitenciarul Rahova a aprobat cererea fostului primar al Constanţei, Radu Mazăre, de a se cununa cu iubita sa, a precizat, pentru MEDIAFAX, fratele fostului edil, Mihai Mazăre, urmând ca data să fie fixată în funcţie de disponibilitatea Primăriei Sectorului 5.

5254 afișări
Imaginea articolului Cererea de cununie a lui Radu Mazăre a fost aprobată de conducerea Penitenciarului Rahova. Câte persoane pot participa la eveniment

Conducerea Penitenciarului Rahova a aprobat cererea de cununie a lui Radu Mazăre. Câte persoane pot participa la eveniment

Mihai Mazăre, fratele lui Radu Mazăre, a declarat, pentru MEDIAFAX, că Penitenciarul Rahova a aprobat cererea lui Radu Mazăre de a se cununa civil cu iubita sa, Roxana Mihalache, fostul primar fiind informat miercuri la prânz că solicitarea i-a fost acceptată.

"Ei au aprobat să se poată ţine ceremonia, data va fi fixată în funcţie de disponibilitatea Primăriei Sectorului 5, când vor avea ei disponibil un ofiţer de stare civilă", a precizat Mihai Mazăre.

Potrivit legii, numărul maxim de persoane care poate participa la un astfel de eveniment este de 10. "Familiile şi atât. Şi nu ajung toţi membrii doritori", a conchis fratele fostului primar.

O comisie a Penitenciarului Rahova a decis, după ce ce s-a încheiat perioada de carantină pentru Radu Mazăre, ca fostul primar al Constanţei să rămână în această unitate de detenţie, în regim închis, până în anul 2021. Fostul edil se află în celulă cu trei persoane, doi cetăţeni de origine turcă şi un român.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici