Cererea de divorţ a lui Cioacă, respinsă

Cererea de divorţ a poliţistului Cristian Cioacă de soţia sa Elodia Ghinescu, dispărută în august 2007, a fost respinsă de Judecătoria Piteşti deoarece nici reclamantul, şi nici avocatul acestuia nu s-au prezentat în faţa instanţei.

29 afișări
Imaginea articolului Cererea de divorţ a lui Cioacă, respinsă

Cererea de divorţ a lui Cioacă, respinsă

Singurele persoane prezente la termenul de luni al procesului au fost mama Elodiei, Emilia Ghinescu, în calitate de curator în procesul de divorţ al fiicei sale, şi avocata acesteia, Marinela Radu.

"Eu am solicitat ca cererea de divorţ înaintată de Cioacă să fie respinsă, fiind nesusţinută. În procesul de divorţ, prezenţa reclamantului, în acest caz Cristian Cioacă, este obligatorie. El nu s-a prezentat şi prin urmare instanţa a respins cererea acestuia de divorţ", a declarat avocata Radu.

Cristian Cioacă poate contesta decizia în termen de 30 de zile.

Poliţistul braşovean Cristian Cioacă a intentat divorţ faţă de soţia sa, dispărută în august 2007, imediat ce s-a împlinit un an de la dispariţia acesteia, prima înfăţişare în dosar fiind în 11 septembrie 2008, la Judecătoria Braşov.

Ulterior, în noiembrie 2008, procesul de divorţ a fost mutat la Judecătoria Piteşti, localitatea de domiciliu a reclamantului. Avocata a dispărut de la domiciliu în noaptea de 29 spre 30 august 2007, iar soţul său, poliţistul Cristian Cioacă, a anunţat dispariţia acesteia abia în 5 septembrie.

Anchetatorii braşoveni au luat în calcul varianta crimei în cazul avocatei, principalul suspect fiind soţul femeii, deoarece s-au găsit urme de sânge în apartamentul celor doi soţi şi în autoturismul bărbatului. După o lună, în septembrie 2007, Cioacă a fost acuzat de uciderea soţiei sale, însă în lipsa cadavrului magistraţii instanţei supreme nu au emis un mandat de arestare preventivă, dar au acceptat argumentele Parchetului în acest caz.

Citeşte şi:

Cazul avocatei dispărute, trimis la Parchetul General

Poliţistul Cristian Cioacă a fost ridicat din biroul său şi dus în arestul IPJ Braşov

Poliţistul Cristian Cioacă, eliberat condiţionat

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici