Cererea de eliberare condiţionată a lui Cristian Borcea, admisă în primă instanţă

Magistraţii Judecătoriei Sectorului 4 au decis, miercuri, să admită cererea lui Cristian Borcea de eliberare condiţionată, soluţia instanţei nefiind definitivă.

764 afișări
Imaginea articolului Cererea de eliberare condiţionată a lui Cristian Borcea, admisă în primă instanţă

Veste bună pentru Cristian Borcea: Cererea de eliberare condiţionată, admisă în primă instanţă

„Admite cererea de liberare condiţionată formulată de petentul condamnat Borcea Cristian. Dispune liberarea condiţionată a petentului condamnat de sub puterea MEPI nr. 132/2019 emis de Curtea de Apel Bucuresti Sectia I Penal. (...) Măsura dispusă se comunică administraţiei locului de deţinere. Cu drept de contestaţie în termen de 3 zile de la comunicare”, se arată în minuta magistraţilor Judecătoriei Sectorului 4.

Cristian Borcea a mărturisit, marţi, în faţa instanţei care a judecat eliberarea lui condiţionată, că a muncit tot timpul şi a participat la toate cursurile, programele şi activităţile, chiar şi când era în carantină, şi i-a rugat pe judecători să aprobe eliberarea sa.

Cristian Borcea a mai avut o cerere de eliberare în luna mai, însă Tribunalul Bucureşti a respins-o.

Taguri:
borcea,
eliberare,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici