Cernavodă: Hoţ de cupru, împuşcat mortal de un poliţist

Un bărbat a fost împuşcat mortal, marţi, de un agent de la Poliţia Transporturi Constanţa, incidentul producându-se în zona gării din Cernavodă, unde victima, alături de alte persoane, ar fi încercat să fure cupru şi nu s-ar fi supus somaţiilor poliţiştilor.

24 afișări
Imaginea articolului Cernavodă: Hoţ de cupru, împuşcat mortal de un poliţist

Cernavodă: Hoţ de cupru, împuşcat mortal de un poliţist (Imagine: Mediafax Foto)

Potrivit unor surse din cadrul Poliţiei Transporturi Constanţa, un poliţist care patrula prin zonă a observat trei bărbaţi ce încercau să fure cabluri de cupru, în zona Gării CFR Cernavodă. La vederea poliţistului, bărbaţii ar fi aruncat în el cu pietre şi alte obiecte, după care au încercat să fugă.

Poliţistul a început să-i urmărească pe cei trei bărbaţi, somându-i să se oprească, iar pentru că aceştia nu s-ar fi oprit şi nu au răspuns poliţistul a tras mai multe focuri de avertisment în plan vertical, cu arma din dotare.

Conform sursei citate, cei trei bărbaţi nu s-ar fi oprit nici în aceste condiţii, iar poliţistul a tras un foc în plan orizontal, lovindu-l pe unul dintre ei într-un picior. Glonţul tras de poliţist i-a atins bărbatului artera femurală, astfel încât din cauza hemoragiei puternice acesta a murit la scurt timp. Cadavrul bărbatului a fost dus la morga Spitalului Municipal din Medgidia, pentru necropsie şi stabilirea cauzelor morţii.

Poliţistul a reuşit să-l reţină pe unul dintre suspecţi, în timp ce al treilea a reuşit să scape.

Cazul este în prezent cercetat de către procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici