Cerul va fi variabil cu înnorări. Prognoza meteo pentru marţi şi miercuri

Cerul va fi variabil cu înnorări - ziua în nordul, centrul şi nord-estul ţării, iar noaptea în sud-vest, informează ANM.

823 afișări
Imaginea articolului Cerul va fi variabil cu înnorări. Prognoza meteo pentru marţi şi miercuri

Vremea se schimbă în zilele următoare. Prognoza meteo pentru marţi şi miercuri (Imagine: Codrin Prisecaru/ Mediafax Foto)

ÎN ŢARĂ

Pe arii restrânse, îndeosebi în zona de munte, vor fi averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului. Izolat vor mai fi posibile căderi de grindină.

Temperaturile maxime vor avea valori de la 14...15 grade în estul Transilvaniei, până la 24 de grade în Banat, iar cele minime se vor încadra, în general, între 3 şi 13 grade.

BUCUREŞTI

Cerul va fi variabil cu înnorări după amiază şi în a doua parte a nopţii, însă condiţiile de ploaie vor fi reduse. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 20 de grade, iar cea minimă va fi de 8...9 grade.

 

MIERCURI

În Banat, Crişana, Oltenia şi vestul Carpaţilor Meridionali, cerul va fi mai mult noros şi va ploua. În restul teritoriului, înnorările vor fi temporare, iar aversele, însoţite de descărcări electrice, se vor semnala pe arii restrânse, mai ales în regiunile nordice şi la munte, după amiază şi la începutul nopţii. Vântul va sufla slab până la moderat, cu intensificări în sudul Banatului, dar de scurtă durată, în timpul ploilor, şi în celelalte regiuni. Izolat, vor fi posibile căderi de grindină şi cantităţi de apă mai mari de 15 l/mp.

Temperaturile maxime, mai ridicate decât cele din ziua precedentă, vor fi cuprinse între 18 şi 25 de grade, iar cele minime se vor situa, în general, între 4 şi 14 grade.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici