Cetăţean german, prins conducând cu 218 km/h pe A3 în Cluj

Un bărbat de 49 de ani, cetăţean german, a fost depistat de poliţişti în timp ce circula cu viteza de 218 km/h, pe Autostrada Transilvania, între Gilău şi Turda, în judeţul Cluj, şi sancţionat cu amendă de 810 lei şi suspendarea permisului pentru 90 de zile.

272 afișări
Imaginea articolului Cetăţean german, prins conducând cu 218 km/h pe A3 în Cluj

Cetăţean german, prins conducând cu 218 km/h pe A3 în Cluj (Imagine: Ciprian Sterian/Arhiva Mediafax Foto)

Vineri, în jurul orei 17.22, poliţiştii de la Biroul de Poliţie Autostrada Transilvania au depistat un bărbat, de 49 de ani, în timp ce conducea un autoturism, cu o viteză peste limita maximă admisă.

Acesta a fost depistat de poliţişti cu ajutorul aparatului radar, la km. 12 + 400, pe sensul de mers dinspre Gilău, spre Turda, conducând cu viteza de 218 km/h.

Conform legislaţiei în vigoare, bărbatul a fost sancţionat contravenţional cu amendă, de 810 lei, fiindu-i reţinut permisul de conducere pentru o perioadă de 90 de zile.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici