Cetăţean moldovean, GĂSIT împuşcat şi abandonat pe un câmp din nordul ţării

S-au declanşat anchete, sâmbătă dimineaţa, în judeţul Bistriţa-Năsăud, după ce un cetăţean molovean a fost găsit împuşcat în zona mânilor, torecelui şi gâtului, apoi a fost abandonat pe un câmp din zona Cepari. Agresorul a fost prins în judeţul Maramureş, transmite corespondentul MEDIAFAX.

2207 afișări
Imaginea articolului Cetăţean moldovean, GĂSIT împuşcat şi abandonat pe un câmp din nordul ţării

Cetăţean moldovean, GĂSIT împuşcat şi abandonat pe un câmp din nordul ţării

Un bărbat de aproximativ 30 de ani, cu numeroase plâgi împuşcate la nivelul mâinilor, toracelui şi gâtului a fost găsit, sâmbătă dimineaţa, pe un câmp aflat pe raza localităţii Cepari din judeţul Bistriţa-Năsăud, poliţiştii şi procurorii declanşând anchete pentru a stabili împrejurările în care acesta a fost împuşcat.

Bărbatul a fost preluat de o ambulanţă şi transportat la Spitalul de Urgenţă din Bistriţa.

“Echipajul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Bistriţa-Năsăud a preluat din Cepari un pacient de aproximativ 30 ani, cu plăgi împuşcate în membrele superioare, torace şi în zona gâtului. Pacientul a fost stabilizat, era constient, şi a fost transportat în UPU Bistriţa pentru investigaţii suplimentare”, a declarat purtătorul de cuvânt al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Bistriţa-Năsăud, Ciprian Păcurar.

Poliţiştii au declanşat o anchetă în acest caz, primele date arătând că între doi bărbaţi, ambii cetăţeni moldoveni, a izbucnit un conflict. După incident agresorul a fugit, fiind depistat de poliţişti pe raza judeţului Mamamureş.

“Poliţiştii au fost sesizaţi prin 112 că pe raza localităţii Cepari a fost găsit un bărbat cu răni care există posibilitatea să provină prin împuşcare. Poliţiştii au stabilit că bărbatul a fost rănit în urma unui confict spontan, izbucnit între rănit şi un alt bărbat, care a fugit de la faţa locului. Acesta a fost identificat şi prins ulterior pe raza judeţului Maramureş. Se efectuează cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care a avut loc incidentul, urmând să se stabilească şi încadrarea juridică a faptelor”, a declarat, pentru corespondentul MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud, Crina Sîrb.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici