Cetăţean turc ascuns sub un camion încărcat cu roşii, prins la Nădlac

Un cetăţean turc care încerca să iasă ilegal din România a fost prins, în noaptea de joi spre vineri, la Nădlac, ascuns pe osia unui camion încărcat cu roşii. Tânărul a declarat că dorea să ajungă într-un stat din Spaţiul Schengen şi nu putea călători legal.

196 afișări
Imaginea articolului Cetăţean turc ascuns sub un camion încărcat cu roşii, prins la Nădlac

Cetăţean turc ascuns sub un camion încărcat cu roşii, prins la Nădlac

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac – Nagylak au prins, în noaptea de joi spre vineri, ascuns pe osia unui camion care transporta roşii din Turcia în Germania, un cetăţean turc care a încercat astfel să iasă ilegal din România.

Cetăţeanul turc Mehmet A., în vârstă de 24 de ani, a declarat că s-a ascuns sub camion pentru că dorea să ajungă într-un stat din Spaţiul Schengen şi nu îndeplinea condiţiile legale pentru a călători într-un stat din vestul Europei.

La rândul său, şoferul camionului a spus că nu avea cunoştinţă despre faptul că Mehmet A. este ascuns.

Poliţiştii de frontieră i-au întocmit lui Mehmet A. acte de urmărire penală pentru tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat, iar şoferului turc pentru complicitate la tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici