Cetăţenii din Dâmboviţa pot comunica cu poliţia prin messenger

Cetăţenii pot comunica, începând de vineri, cu poliţiştii de la Inspectoratul Judeţean de Poliţie Dâmboviţa, prin intermediul messenger-ului, a anunţat Poliţia Capitalei.

158 afișări
Imaginea articolului Cetăţenii din Dâmboviţa pot comunica cu poliţia prin messenger

Cetăţenii din Dâmboviţa pot comunica cu poliţia prin messenger

Potrivit unui comunicat al Poliţiei Capitalei, poliţiştii bucureşteni au implementat la Inspectoratul Judeţean de Poliţie Dâmboviţa zona de messenger, creată pentru a facilita comunicarea atât pentru cetăţeni cât şi pentru jurnalişti.

Acest lucru a fost realizat la solicitarea şefului IPJ Dâmboviţa, chestorui Aurel Vlădulescu, cu acordul adjunctului inspectorului general al Poliţiei Române, director general Poliţiei Capitalei, comisarul şef Mihai Călinescu.

Poliţia Capitalei precizează că ID-ul de messenger pe care cetăţenii pot contacta poliţiştii dâmboviţeni este ipj_db01.

Aplicaţia este securizată de specialiştii IT din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici