Cetăţenii din încă 24 de localităţi vor putea să achite online taxele şi impozitele

Un număr de 24 de localităţi urmează să se înscrie în sistemul naţional www.ghiseul.ro, care permite cetăţenilor plata online a taxele şi impozitele, a declarat, miercuri, ministrul Comunicaţiilor, Valerian Vreme.

391 afișări
Imaginea articolului Cetăţenii din încă 24 de localităţi vor putea să achite online taxele şi impozitele

Cetăţenii din încă 24 de localităţi vor putea să achite online taxele şi impozitele

"Recent, localitatea Luncăviţa din judeţul Tulcea s-a înscris în sistem. Alte 24 de localităţi au solicitat înscrierea în sistem", a spus ministrul.

În prezent, potrivit datelor www.ghiseul.ro, cetăţenii cu domiciliul în sectoarele 2 şi 6 din Bucureşti, Târgu Mureş, Zalău, Piteşti, Braşov şi Luncăviţa pot achita online taxele şi impozitele prin intermediul cardurilor bancare.

Sistemul www.ghiseul.ro a fost lansat la 30 martie

Denumit Sistemul naţional electronic de plată online a taxelor şi impozitelor utilizând cardul bancar (SNEP), www.ghiseul.ro este administrat şi operat de Centrul Naţional de Management pentru Societatea Informaţională (CNMSI), instituţie aflată în subordinea Ministerului Comunicaţiilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici