CFR a rezolvat problema întârzierilor: le-a inclus în Mersul Trenurilor

De sâmbătă, trenurile nu vor mai avea întârzieri. Cel puţin pe hârtie, pentru că ele au fost incluse în noul Mers al Trenurilor, prin lungirea oficială a timpului de parcurs până la destinaţie, informează "Gândul".

32 afișări
Imaginea articolului CFR a rezolvat problema întârzierilor: le-a inclus în Mersul Trenurilor

CFR a rezolvat problema întârzierilor: le-a inclus în Mersul Trenurilor (Imagine: Gândul)

În unele cazuri, diferenţa de timp în care acelaşi tren străbate aceeaşi distanţă înainte şi după ora 24,00 a zilei de 11 decembrie este şi de o oră şi jumătate. Este vorba de trenul accelerat Iaşi - Timişoara, care va străbate cei 815 km în 17 ore şi două minute, în loc de 15 ore şi 32 de minute, cum se întâmplă în prezent.

Citeşte mai multe despre includerea întârzierilor în Mersul Trenurilor pe www.gandul.info.


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici