CFR Călători: Infarctul, cauza decesului unui călător în trenul Intercity Bucureşti-Oradea

Călătorul găsit mort, luni, în trenul Intercity care circula pe relaţia Bucureşti - Cluj - Oradea a suferit un infarct, a declarat pentru MEDIAFAX directorul CFR Călători, Alexandru Noapteş.

49 afișări
Imaginea articolului CFR Călători: Infarctul, cauza decesului unui călător în trenul Intercity Bucureşti-Oradea

CFR Călători: Infarctul, cauza decesului unui călător în trenul Intercity Bucureşti-Oradea (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Directorul CFR Călători a precizat că Poliţia Transporturi Feroviare a constatat că persoana a murit din cauze naturale, respectiv un infarct.

Trenul Intercity care circulă pe relaţia Bucureşti - Cluj - Oradea şi care trebuia să plece din gara Bucureşti Nord luni, la ora 13.00, a avut peste o oră şi jumătate întârziere, din cauză că într-unul din vagoane a fost găsit un om mort.

Călătorii au observat, într-unul dintre vagoane, o persoană care părea moartă. A fost anunţat conductorul, iar la faţa locului s-a deplasat un procuror care a constatat că, într-adevăr, omul este mort.

Conform CFR Călători, trenul s-a pus în mişcare la ora 14.36, cu o întârziere de 96 de minute, întârziere cauzată, în cea mai mare parte, de refuzul călătorilor de a se muta din vagonul în care a fost găsită persoana decedată.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici