CFR Călători oferă reduceri şi suplimentează trenurile spre litoral

CFR Călători suplimentează, în perioada 13 iunie-15 septemrie, trenurile spre litoral, astfel că 42 de trenuri vor asigura legătura directă între litoralul românesc şi 15 oraşe din ţară.

171 afișări
Imaginea articolului CFR Călători oferă reduceri şi suplimentează trenurile spre litoral

CFR Călători oferă reduceri şi suplimentează trenurile spre litoral (Imagine: Mediafax Foto)

CFR Călători va adapta capacitatea de transport feroviar la traficul de călători estimat în sezonul estival, astfel că şase trenuri Personal, 12 Accelerate şi 24 Rapide vor face legătura directă între Bucureşti, Craiova, Timişoara, Deva, Reşita, Târgu Mureş, Cluj Napoca, Oradea, Satu Mare, Baia Mare, Sighetu Marmaţiei, Galaţi, Iaşi, Suceava, Botoşani, potrivit unui comunicat al Ministerului Transporturilor.

Călătorii pot beneficia de ofertele comerciale care acordă reduceri la transport. Astfel, oferta „Minigrup 2 – 5” este destinată celor care călătoresc în grupuri mici (de două-cinci persoane) şi este valabilă în toate zilele săptămânii, mai puţin vineri şi duminică, cu reduceri între 10 la sută şi 25 la sută, „Cartea VSD” (vineri, sâmbătă, duminică) valabilă în week-end, cu reduceri între 25 la sută şi 60 la sută, sau oferta „Călătoria dus-întors”, cu o reducere de 10 la sută.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici