CFR Călători: Pe cale ferată se asigură legătura pe toate rutele în condiţii de siguranţă.

Companiile feroviare informează, luni seară, că pe cale ferată se asigură legătura pe toate rutele în condiţii de siguranţă, potrivit CFR Călători.

153 afișări
Imaginea articolului CFR Călători: Pe cale ferată se asigură legătura pe toate rutele în condiţii de siguranţă.

CFR Călători: Pe cale ferată se asigură legătura pe toate rutele în condiţii de siguranţă.

Sursa citată precizează că se menţine deschisă în continuare legătura cu sudul Moldovei, în cursul zilei fiind introdusă în circulaţie o pereche de trenuri pentru relaţia Bucureşti - Galaţi şi retur, iar între Capitală şi Constanţa şi retur a fost suplimentată capacitatea de transport.

"Decizia operatorilor feroviari de anulare a unui număr de trenuri în aceste zile a fost necesară deoarece în condiţii de iarnă se prelungesc timpii de parcurs, dar şi în aceste condiţii de vreme nefavorabilă a fost menţinut traficul pe toate magistralele feroviare", mai informează CFR Călători.

Potrivit sursei citate, în intervalul 25 - 27 ianuarie, dar şi în următoarea perioadă, angajaţii companiilor feroviare au fost şi vor fi la dispoziţia călătorilor, atât prin asigurarea legăturilor pe toate magistralele de cale ferată în condiţii de siguranţă, dar şi prin informarea permanentă despre modificările care intervin în graficul trenurilor.

CFR Călători ţine, de asemenea, să reamintească pasagerilor ca înainte de plecarea la drum să se informeze telefonic la Gara CFR din localitatea de plecare, pentru informaţii actualizate despre mersul trenului cu care intenţionează să călătorească.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici