CFR: Trenurile pe rutele internaţionale îşi reiau circulaţia, după greva din Ungaria

CFR Călători informează că, începând de marţi, trenurile care circulă pe rutele internaţionale ce leagă România de destinaţiile din vestul Europei îşi reiau circulaţia ca urmare a încetării grevei personalului feroviar din Ungaria.

148 afișări
Imaginea articolului CFR: Trenurile pe rutele internaţionale îşi reiau circulaţia, după greva din Ungaria

CFR: Trenurile pe rutele internaţionale îşi reiau circulaţia, după greva din Ungaria (Imagine: Mediafax Foto)

Până la restabilirea circulaţiei conform graficelor din mersul trenurilor sunt posibile unele modificări în compunerea trenurilor de călători internaţionale, se arată într-un comunicat al CFR Călători.

Circa 80 la sută din trenurile de pe rutele interne din Ungaria vor circula probabil normal până marţi după-amiaza, în urma deciziei sindicatelor de a suspenda greva, a declarat un purtător de cuvânt al căilor ferate ungare (MAV), Imre Kavalecz, citat de MTI.

Kavalecz a declarat că trenurile vor circula normal miercuri şi după un program de sărbători în perioada 25 - 27 decembrie, precum şi între 1 şi 3 ianuarie.

Trenurile Intercity vor fi primele care îşi vor relua circulaţia normală, a precizat Imre Kavaleci.

MAV se aşteaptă ca întregul program să reintre în normal la 24 decembrie, la 24 de ore de la suspendarea grevei din transportul feroviar ungar.

Serviciile internaţionale vor fi reluate până marţi după-amiază, a precizat acesta, adăugând că MAV a informat companiile feroviare din ţările afectate că greva a fost suspendată temporar.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici